5 sextips män vill ge sina kvinnor

viagra apoteket utan recept.

Innehåll

Män och kvinnor har ofta olika idéer om riktigt bra sex. Vad som verkar uppenbart för kvinnor kan vara helt oåtkomligt för män och vice versa. Experter från Secrets Center for Family and Sexuality Education avslöjar vilka råd män ger kvinnor om sex.

Tips nr 1. Var välskött

Detta betyder inte att kvinnor alltid ska se ut som om de ska äta middag på en dyr restaurang. Men om du har ett mål att inte sluta charma din man, vad du än säger, måste du ta hand om utseendet. Samtidigt uppmärksammar män vanligtvis inte de små bristerna, på grund av vilka kvinnor brukar uppleva mest (till exempel en liten mage, streckmärken, celluliter) och utvärderar hela bilden. Så det är fortfarande värt att ta hand om den övergripande grooming, med särskild uppmärksamhet åt hud, hår, naglar och figuren i allmänhet. Det är inte nödvändigt att övervaka ditt utseende enbart för en mans skull, men det är värt att notera att de flesta kvinnor känner sig mer attraktiva och sexiga och tar hand om sin vård. Och en mans glädje i det här fallet är bara en trevlig bonus..

Tips 2. Var avslappnad

Att vara mer befriad för en kvinna betyder inte alls att hon måste gå över gränsen för anständighet eller offra sina egna principer för en mans skull. Blyg och pressade tjejer intresserar sällan en man sexuellt, bara om han inte har några speciella preferenser i detta avseende. Oftast är män påslagna av en tjejs öppenhet när det gäller sex. Detta gäller både beteende och alla situationer med sexuell interaktion. Det handlar om förmågan att prata om dina önskemål och behov. Något och att prata om sex upphetsar ibland män inte mindre än själva processen. Så om du inte kan uttala namnet på det manliga könsorganet högt, är det bättre att öva detta framför en spegel. När det gäller en kvinnas beteende under sex föredrar naturligtvis män aktiva. Sådana människor kan ta initiativ och smeka, de är öppna för nya tekniker och metoder. Om du ännu inte är redo att prova något nytt bör du inte göra det för en mans skull. Var ihärdig och följ dina önskningar och glöm inte din partners önskningar.

Tips 3. Bli inte distraherad

Kvinnans hjärna, lyckligtvis eller tyvärr, fungerar parallellt. Medan en sex bara tänker på sex under sex, kan en kvinnas tankar sväva i absoluta moln, och ibland rör de inte de mest sexuella aspekterna av vårt liv. Medge för dig själv hur många gånger under sex har du tänkt på främmande saker? Visst kan du komma ihåg åtminstone ett fall när du i avgrunden av passion tänkte på sängklädans färskhet, hur dina bröst ser ut, om att göra-listan i morgon … Sanningen är att sex kräver fullständig nedsänkning, för bara i det här fallet kan du koncentrera dig på dina känslor, ta hänsyn till din partners känslor och få verkligt nöje.

Tips nr 4. Bli intresserad

Ingenting gör en kvinna sexigare i en mans ögon än ett uppriktigt och äkta intresse för sex. Du kan spela rollen som en snödrottning så mycket du vill, rulla ögonen på alla trakasserier av en man, men sådan ”blyghet” kommer bara att stöta bort en man. Det finns en utbredd myt i samhället att kvinnor är mindre intresserade av sex än män, vilket naturligtvis inte har några vetenskapliga bevis. Om du vill bli ihågkommen av en man, bör du inte bara visa att du har sexuell lust utan också ibland ta initiativ till den här svåra saken själv. De dagar då män gillade touch-ups tycktes vara för länge sedan. Så den nya trenden kan säkert kallas kvinnors öppenhet och positionen enligt vilken kön behövs för båda parters nöje..

Tips nr 5. Ha kul

Varför annars bry sig om att ha sex? Män gillar inte bara att veta att en kvinna trivs utan också att titta på det. Tveka därför inte att uttrycka ditt nöje genom ljud och ansiktsuttryck. Samtidigt borde du inte vara nitisk i det här avseendet, annars kanske mannen tror att du förfalskar nöjet. Men ännu viktigare för en man är hur väl en kvinna känner sig själv. Om du i processen är rädd att säga frasen ”älskling, jag vill ha den starkare / högre / snabbare”, för du tror att du kan skada hans stolthet med detta, så är det inte så. Varje man kommer gärna att höra från sin partner exakt hur man smeker henne, och han kommer att bli ännu mer glad om du, efter att ha använt den kunskap du fått, berömmer honom.