Erogena zoner för män enligt stjärntecknet

”Dra fingrarna över ryggen på honom och han sporrar i extas.”.

Enligt astrologi har varje stjärntecken sina egna erogena zoner. Du kan vara skeptisk till detta, eller så kan du bara följa enkla rekommendationer och följa din partners reaktion. Han bryr sig definitivt inte.

Under medeltiden behandlades sjukdomar, med astrologi som grund och med hänsyn till att vissa delar av kroppen är mest sårbara för varje tecken på zodiaken, till exempel, Väduren har en svag punkt – huvudet (därmed migrän, tandvärk, intraokulärt eller intrakraniellt tryck) och i Fiskarna – ben. Och även om astromedicin nu har tappat sin popularitet, har ingen avbrutit korrespondensen mellan kroppsdelar och zodiakens tecken. Det som är sårbart, det vill säga mest känsligt, är zodiakens erogena zon viagra professional. Därför kan astromedicinens rekommendationer användas idag, men i ett något annorlunda format..

Väduren – huvud

Väduren är zodiakens första tecken och det börjar med huvudet i alla avseenden. Därför, om du bestämmer dig för att lugna ner den rasande Väduren, stryker du bara försiktigt på huvudet och kör fingerkudden bakom örat. Aggression kommer omedelbart att ersättas med avkoppling och salighet. Om du själv är en ensam Väduren, istället för att gå på en annan sexleksak, investera i en huvudmassagerare..

Oxen – hals

Ja, Oxen (som riktiga tjurar) älskar den milda nacken. Därför, om din utvalda börjar gnugga ofrivilligt, är han troligtvis under intrycket av din nya röda läppstift, klänning eller något annat..

Tvillingarna – händer

Detta otroligt kreativa lufttecken är associerat med tvillingbröderna Castor och Polidevkus från grekisk mytologi, så de behöver något för att matcha. Händer är utan tvekan en parad del av kroppen. Försök att leka med händerna, stryk dem, håll eller lägg handen på hans. Och om du vill tämja honom, ge honom bara en handmassage och glöm inte varje finger. Han kommer definitivt att uppskatta det.

Cancer – bröst

Ögonen är högre, cancer! Vad tittar du på? Känslomässiga cancerformer är extremt känsliga för beröring i bröstområdet. Detta vattentecken är associerat med kvinnlighet och hem. Mjuka kyssar och lätta knaprar i bröstet kommer att göra honom galen..

Leo – hjärta och ryggrad

Nästa gång du kramar med din älskade Leo, dröja lite genom att långsamt köra fingrarna upp och ner i ryggraden eller göra små cirkulära rörelser. I stort sett tänds Leo bara av tanken att han är världens centrum för sin utvalda. Därför är det inte förvånande att deras erogena zon är hjärtat och ryggen. Lyssna på hans hjärtslag och dra fingrarna över ryggen. Och han spottar i extas.

Jungfrun – mage eller midja

Jungfrur är de människor som älskar magetatueringar. Eftersom magen och midjan är en av deras favorit erogena zoner. Jungfrurna organiserar zodiaksystemet, så de är associerade med matsmältningssystemet. Så efter en utsökt hemlagad middag, rita bara inbillade cirklar på magen, det här blir det mest effektiva sexuella förspelet..