Hur man fastnar fusk

Innehåll

Det är inte alls nödvändigt att han får reda på det här, efter att ha hittat en främling på sin egen säng (eller kanske ganska bekant – så lycklig). Eller att höra en hjärtskärande bekännelse från en älskad i striden. Eller från någon vän till din kära förrädare. Nej, praxis visar att tjejer oftast utsätts för helt andra omständigheter..

Första källan. Din förlägenhet

Om din man inte är en ättling till en arabisk shejk och inte har absorberat alla sharialagar med sin mors mjölk, förstår han perfekt att du kan ha manliga kollegor, barndoms- och familjevänner, klasskamrater, klasskamrater, bara bekanta och till och med tidigare älskare. Och troligen hänvisar han till denna mångfald, låt oss säga, mer eller mindre lojal. Fram tills.

”Jag träffade henne på gatan, hon lämnade restaurangen med någon kille. Och hon låtsades att hon inte märkte till mig eller gjorde det verkligen inte. Jag trodde faktiskt inte något dåligt just nu. Inte ens i mina tankar. Jag bestämde mig, bara en kollega eller en bekant, du vet aldrig vad. Kom upp. Men min flickvän, istället för att introducera oss, blev blek, hon hittade en dumhet. Alla förstod allt, situationen var inte trevlig. Jag gick delikat: ”Vi pratar senare.” Vi pratade. Vi åkte till den här restaurangen tillsammans, och hon gillade det verkligen. Hon ändrade inte heller sin smak här. Vi skildes, men blev dock tillsammans igen. Nu finns vi tillsammans i ett tillstånd av instabil balans ”.

Andra källa. Din nya partners besatthet

Kanske känner din man inte din omgivning väl, och om någon ny dyker upp där (eller en gammal som glömts bort långt upp) kanske han helt enkelt inte märker det. Men om den här någon börjar ringa dig i hans närvaro eller dyker upp i horisonten med exceptionell regelbundenhet, är det knappast möjligt att lämna honom obevakad..

”Jag bytte Sasha bara en gång. Det var en klassisk semesterromans. Vi slog sedan av och jag vilade ensam. Med den första mannen hon tyckte om befann hon sig i sängen. Men först, i sex visade han sig vara så-så. För det andra observerades inte den brinnande passionen för vilken allt startades (förutom hämnd, naturligtvis). Han försökte, men jag tyckte inte om det. Nästa morgon blev det obehagligt och skämdes framför Sasha. Mitt huvud snurrade: ”Om han inte visste det!” Jag lägger ut kavalieren ur rummet nästan oförskämt. Några dagar senare åkte jag hem. Men det är inte allt. Faktum är att jag dåraktigt gav kavalierna mitt telefonnummer, i fullt förtroende för att han aldrig skulle ringa ändå. Han ringde. Först kallade han mig på bio. Jag vägrade artigt. Ät middag. Samma historia. Sedan bara chatta. Sashka spände tydligt. ”Vem ringer?” frågade. – ”Från arbetet”. – ”Jaja. ”Vad ska jag säga till honom? Jag vet inte riktigt hur man ljuger. Apogee var när mannen ringde och sa att hans bror hade ett bröllop och varför går vi inte tillsammans och lär känna hans familj samtidigt. I detta ögonblick hade Sashka precis tappat tålamodet, han smällde dörren. Vi skildes ganska snart efter det, för hans förvirrade förklaringar från mig i telefon övertygade mig helt om att jag har någon annan. ”.

Tredje källan. Bevis

En man kommer inte regelbundet att rusa i din handväska på jakt efter bevis, kommer inte att sniffa kläder efter lukten av manlig Köln, kommer inte att börja kontrollera din e-post och telefon för nya adressater och älskar SMS-meddelanden. Det är sant att han mycket väl kan ändra dessa regler, om han misstänker att något var fel tio gånger, samma tio gånger han får ett arg avslag från dig – de säger att hans svartsjuka är helt outhärdlig. Då kan han rusa och sniffa och kontrollera – trots all förödmjukelse av dessa förfaranden.

”Jag började träffa en tjej. Vid något tillfälle visade det sig att hon före mig hade en vän som hon skulle gifta sig med, men något gick inte för dem. Jag fäste då ingen vikt vid detta. Vi är alla vuxna, alla med ett förflutet. Med den här okomplicerade mannen skilde de sig som vänner. Och detta är förståeligt, jag pratade också med min ex-flickvän, som ibland kallades tillbaka, träffades i företag. Allt klart. Men hennes ex hade ett missbruk av SMS, bara någon form av SMS-inkontinens, och han skrev dem i satser och ofta mitt på natten. Och min vän kommunicerade inte med någon annan på det här sättet. Vad hon pratade med honom om där rapporterade de naturligtvis inte till mig. Min vän tog då och då tag i telefonen och klottrade något. På frågan vad de skriver svarade hon: ”Det är ingenting.” I alla fall. Han ringde och skrev allt oftare. Men till exempel ville de envis och i princip inte presentera mig för honom. Det var obegripligt. Jag presenterade min flickvän för min ex. Till slut blev jag trött på det, och jag bestämde mig för att kolla: Jag är paranoid eller flickan fuskar verkligen på mig. Jag gick in på hennes telefon på något sätt. Meddelanden – havet och allt från denna vän. De mest oskyldiga människorna var: ”Jag vill träffa dig. ”,” Jag tänker på dig, då är jag med dig. ”. För ”bara vänner” är helt klart för mycket. Vi pratade med en vän, tänkte, diskuterade allt – det visade sig att hon hade någon form av otydligt förhållande, problem med den här okomplicerade mannen. Jag förstår, allt händer, men varför var jag tvungen att lura huvudet hela tiden? Vi skilde oss från den här tjejen ”.

Fjärde källan. Dina nya vanor

Mäns ouppmärksamhet gentemot sina nära och kära är legendarisk. Men under tiden märker män inte bara det som inte berör dem. Han kommer inte ihåg vilken färg din klänning hade vid den sista festen. Det var och var. Varför skulle han göra det? Om du har en lång och allvarlig affär på sidan kan det helt enkelt inte låta bli att spåra i ditt dagliga liv. Och troligtvis kommer du att märka dessa förändringar hos dig själv senast, men din lagliga make eller ständiga vän, om han inte är blind, inte döv och han inte gör det, kommer det säkert att märka.

”Jag minns att jag märkte att min flickvän började stänga dörren i min bil på ett konstigt sätt. Faktum är att jag har ett centrallås och en knapp när du går ut, du behöver inte sänka den. Och hon började plötsligt trycka på knappen innan hon smällde på dörren. Jag berättade för henne om det. Hon blev generad och förklarade detta genom att hennes mammas centrallås i bilen hade brutit. Men för det första bröt min mamma inte något, och för det andra reser hon sällan med henne. Vännen blev mer försiktig: först tryckte hon instinktivt på knappen, drog sedan ut den och smällde in dörren. Jag blev försiktig och började sedan märka andra förändringar. Dessutom multiplicerade de med en katastrofal takt. Hennes smak förändrades: nu, istället för kött, började hon beställa fisk på restauranger, och om inte fisk, då blev något kaukasiskt, fårkött, till exempel, kär i grönt te, som hon inte kunde stå för, och allt oftare började jag märka jeans på henne. även om jag (och hon visste det) gillade något mer elegant, klassiskt. Sedan började jag misstänka något och gick ut för att ta reda på det: det visar sig att hon hade en något bohemvän som älskar fisk och lamm, dricker grönt te och inte bär något annat än jeans. Och vem verkar inte ha ett centrallås i sin bil! ”

Femte källan. Nya ord och fraser i ditt tal

Vid första anblicken är detta helt från exotismens rike – att utsätta en älskad på grundval av en språklig analys av hennes tal. Men här måste vi överväga detta. För det första finns det människor som är språkliga begåvade, med en speciell känslighet för särdrag och subtila nyanser i någon annans tal. Din vän kan mycket väl vara en av dem. För det andra finns det människor som – vanligtvis utan att ens inse det – kopierar mycket noggrant talet från dem som de ständigt kommunicerar med. Om du är en av dem behöver din vän inte ens speciella förmågor för att fånga något nytt i dina monologer. Och slutligen kan din älskare visa sig vara en person med ett mycket ljust och märkligt språk, som vanligtvis kopieras och sedan känns igen i någons tal utan problem..

”Jag är översättare, så jag märker ofrivilligt vad folk säger och hur. Och också – hur människor antar språkvanor från varandra, när de ofta och nära kommunicerar. Jag märkte något liknande med min flickvän. Jag har en vän – ägaren av varumärket och specifika uttryck i min förståelse. Till exempel relaterad till tid och kvantitet. Han tycker om att säga ”Jag ska göra det om en halv sekund (jag ska, jag ska sluta)”, ”Jag sover i ytterligare fem minuter”, ”Jag dricker ytterligare en halv klunk te.” När han ringer, istället för “hej, det här är Petya” säger han helt enkelt “hej, Petya”, istället för “Jag ska köra upp” – “Jag hämtar”, istället för “Jag ringer dig” – “Jag ringer dig” och “rippa av till helgen” (för stad, till dacha eller någon annanstans) betyder att han precis åkte. Så jag började höra all denna glans regelbundet från min egen fru, medan hon korsade vägar med min vän bara ett par gånger – så jag tänkte. När jag vid middagen två gånger hörde från henne ”Berätta för mig något livsbekräftande” (även Petyas ord) frågade jag henne: ”Har du varit i kontakt med Petya länge?” Hon tappade koppen förvånad. Det visade sig att nyligen och mycket nära. Och även en vän kallas ”.

Sjätte källan. Stora förändringar till det bättre i dig själv

Från bekant till början av ett gemensamt liv går det vanligtvis en tid, under vilken en man lyckas navigera smak, preferenser och vanor, liksom bristerna hos sin flickvän. Så oavsett hur banalt det låter behärskar han vetenskapen att älska henne för vem hon är. Och därför kan radikala förändringar, även om de är objektivt positiva, inte annat än leda honom till vissa tankar: ”Han suger upp – det betyder att han gör gott.”.

”Det är roligt, men jag misstänkte att någon hade dykt upp hos min vän när hon tillagade borscht. Det stämmer, den vanligaste borsjten, som jag förresten älskar väldigt mycket. Faktum är att min vän inte visste hur man lagade mat och tyckte inte om det och flagrade det på alla möjliga sätt. För att få en varm middag från henne var det nödvändigt att visa mirakel av diplomati. Och på något sätt kommer jag hem, middagen ligger på bordet och till och med tre rätter tvättas linne och golvet i köket är rent. Det är konstigt. Hela kvällen var min tjej mycket öm och artig, även om hennes karaktär inte är socker och vi grälade ofta tidigare. Nästa signal var att hon trots all ömhet vägrade att ha sex den kvällen och många skäl hittades omedelbart – en övertygande mer än den andra. Något är fel här, bestämde jag mig. Allt händer naturligtvis: stämningen är elak, och jag är trött och det vill jag inte. Men då beter de sig annorlunda. Mina misstankar blev starkare och starkare. Och som alltid händer i sådana fall hittade de så småningom sin bekräftelse. Vid den här tiden var jag redan mentalt beredd på upplösningen ”.

Den sjunde och sista källan. Hans intuition

Tja, vad kan jag säga – du verkar aldrig ha gjort ett enda misstag, dina vänner är förvånade över dina konspiratoriska talanger och din älskare själv är djupt under jord och därför extremt försiktig. Och med allt detta börjar din vän eller make plötsligt upprepa oändligt: ​​”Du har någon! Berätta, är det? Du behöver inte säga, det vet jag redan. ”Slutsats: du står inte inför ett sällsynt exempel på subtil manlig intuition. När det gäller fusk fungerar mäns intuition verkligen bra..

”Jag lurade på min man med min kollega, som jag hade flirtat med mycket länge. Allt hände på en företagsfest. Jag kom tillbaka från henne sent, min man sov redan. Och nästa morgon, knappt vaknade, frågade han: ”Tja, lurad på mig?” Naturligtvis skämtade jag, men jag blev mycket förvånad. Tidigare inledde han aldrig sådana samtal, även om det hände att jag stannade över med mina vänner och hängde i företaget till sent. Vidare. Under två veckor var allt lugnt, det verkade som om kollegan inte var intresserad av att fortsätta, mannen tog inte upp ämnet. Och sedan bjöd en kollega mig till sin plats och allt hände igen. Och samma dag på kvällen började min man igen prata om att jag har någon! Och sedan i tre månader som jag regelbundet träffade den mannen ”påminde” mig om min otrohet. Som regel var det på den tiden då otroheten faktiskt ägde rum. Det verkade för mig som en total mysticism, men sedan, när jag pratade med mina vänner, insåg jag att jag inte var den enda med en sådan historia, de mötte också upprepade gånger människors bestinstinkt för förräderi. Mannen har naturligtvis inga bevis, och den kopplingen har inte funnits på länge, men våra familjerelationer har helt klart tappat något sedan dess. På grund av detta, till och med nya gärningar dras inte, jag hoppas fortfarande att återvända till det som var före mitt svek ”.

Epilog

Har flickan en chans att fuska och inte fastna? Det verkar finnas relevanta exempel. Men det är säkert känt att bara en sak ger 100% garanti i denna fråga. Nämligen kategorisk ovilja hos en permanent partner att veta om dina otrohet. Eftersom han älskar dig galet, för att han förändrar sig själv eller för att du är hans ”tysta och bekväma tillflyktsort”. Och i alla fall för att han har ”en sådan karaktär.” Vem vill inte, det vet han inte. Resten har alltid många möjligheter att föra förrädaren till rent vatten. I alla fall.