Vanorna hos magnetiskt attraktiva kvinnor: ett exempel på stjärnor

cialis generisk

Innehåll

Det finns många vackra tjejer, men inte alla blir stjärnor. Vad är hemligheten med attraktiviteten hos de mest kända och framgångsrika damerna? Och det handlar om några ritualer. Vill du vara mystisk som Victoria Beckham eller strålande som Blake Lively? Kom ihåg.

Ta hand om dig själv

Oavsett hur viktig den inre världen är, hälsas de alltid av sina kläder. Men vi måste komma ihåg att en attraktiv kvinna inte skapas av parametrarna 90-60-90, utan av ett välskött utseende. Naturligtvis borde vi vara lika med skådespelerskor som har uppnått enastående personalvård. Järndisciplin och hårt arbete ligger bakom ett vackert utseende. ”Det är svårt att bli oemotståndlig om du är lat,” Sophia Loren gillar att upprepa, som vid 80 år ser 40 ut. Och varje skönhet har sina egna hemligheter: till exempel tvättade Hollywoodstjärnan Katharine Hepburn hennes ansikte med isvatten, det ger hudtonen och hälsosam Färg. Model Sookie Waterhouse använder Coca-Cola istället för hårbalsam, menar att håret blir silkeslen och lätt att forma. Monica Bellucci missbrukar inte dekorativa kosmetika och tar bad med oljor – de ger näring till huden och har en avslappnande effekt på kroppen.

Förbli ett mysterium

Många stjärnor har valt bilden av en mystisk främling – en slö utseende, mysterium i bilden, återhållsamhet av känslor. Kom ihåg den kalla och otillgängliga Greta Garbo eller Elizabeth Taylor. En sådan uppförande förråder en god uppfostran och förmågan att dölja sina känslor, antyder en persons höga ursprung. Nu kan du nämna många kända personer som är mycket återhållsamma offentligt, du kommer inte få ett leende från dem: Victoria Beckham, Monica Bellucci, Eva Green, Kristen Stewart. Denna något arroganta men aristokratiska vana att hålla tillbaka känslor pryder mer än någon klädsel..

Titta positivt på världen

Framgång kommer till positiva människor, de som inte hänger sig på problem är öppna för nya prestationer. Dessutom gillar ingen gnällare. Det är fakta. Den slöa sorgsenheten kommer snabbt att bli uttråkad och den kommer att slösa bort emotionella krafter förgäves. Därför är det så viktigt att leta efter bra sidor i allt och i alla och inte dröja vid de dåliga. Och livet kommer att bli lättare och människor kommer att dras till dig. Titta bara på den lysande Blake Lively – flickan har vunnit miljontals hjärtan med sitt uppriktiga leende.

Ständigt förbättra

Delta i mästarkurser, läsa smarta böcker, göra intressanta bekanta – sträva efter något större. Målmedvetna kvinnor med en bred syn kommer alltid att vara på mode. Ju mer du vet och kan göra, desto mer attraktiv blir du. Starta en ny hobby, gå till en andra examen, studera en ny receptbok – och livet blir mycket mer intressant. Glöm inte – det finns ingen gräns för perfektion!

Få tillräckligt med sömn

God sömn är den hälsosammaste vanan hos en attraktiv kvinna. Det kommer att bli en garanti för din skönhet, ge dig styrka för nya prestationer och muntra upp dig. Eftersom ingen smink kan dölja spår av sömnbrist. Sophia Loren följer en rutin hela sitt liv: gå till sängs senast 21.00. Sova så mycket du behöver. Efter att ha fått tillräckligt med sömn kan du inte bara erövra en människas hjärta utan hela världen..

Att dricka mycket vatten

Nu är det bara de lata som inte talar om fördelarna med att dricka mycket vätska. Detta vädjar inte, men betonar till och med vikten av vanligt vatten i en människas liv, särskilt en kvinnas liv. Lite två liter om dagen kommer att påskynda ämnesomsättningen och ta bort gifter, men bara om dricka blir en vana. Många stjärnor kallar vatten sin skönhetshemlighet, särskilt modellen Kendall Jenner förespråkar att dricka, flickan dricker mer än tre liter om dagen. Skönheten i Kim Kardashians yngre syster lockar inte bara fans utan också couturier – Kendall lyser på de mest kända catwalksna i världen.

Hitta din doft

Skaparen av den mest kända parfymen i världen, Coco Chanel, introducerade själv mode för den. Enligt designern är parfym en integrerad del av bilden av vilken skönhet som helst. Marilyn Monroe instämde med henne, som inte glömde parfym även i sängen. Det viktigaste är att hitta din egen doft som kommer att förknippas med dig bland alla fans. Och överdriv inte det – tvångsmässiga dofter, även trevliga, avvisar oundvikligen andra..