11 egenskaper som riktiga män älskar hos en kvinna

Innehåll

Det finns ingen kvinna som inte skulle drömma om att bli perfekt!

Men vad behövs för detta och hur man förstår vad män verkligen värdesätter. Det skulle vara trevligt att ha en magisk kristallkula för att ta reda på vad som finns i deras huvuden!

Men först, låt oss bara se hur män själva svarar på frågan om vad de verkligen värdesätter hos kvinnor..

1. Hon bryr sig om utseende

Ja, ja, män gillar verkligen inte smulor och grå möss. De älskar med sina ögon, så om du ser fantastisk ut, kommer de säkert att se dig och le efter dig. Men det betyder inte att män behöver någon med den perfekta timglasfiguren, frodiga bröst och bländande vita tänder. En snygg kvinna i sinnet är någon som älskar hennes kropp och utseende, tar hand om sig själv, inte försummar hygien och vet mycket om kläder. En välvårdad kvinna är en kvinna med hög självkänsla. Inget övernaturligt!

2. Hon har ett gott sinne för humor.

Ett annat viktigt kriterium enligt vilket män utvärderar det rättvisa könet är förmågan att skratta åt sig själva och världen omkring dem. Ingen vill vara runt en tråkig, strikt dam som alltid följer allmänt vedertagna normer och attityder. Män gillar att fnissa, känna sig fria och bekväma, och viktigast av allt, har en följeslagare i närheten som kommer att förstå sina skämt och skratta åt dem. Det har bevisats att en leende kvinna ser yngre ut än sina kamrater och har god hälsa, skriver Thought Catalog. I sällskap med en skrattande man upplever män oftare positiva känslor och en livskraft..

3. Hon har ett eget liv

Denna punkt kommer att vara svår att förstå för de flesta kvinnor, som är vana att ägna sig åt familj och barn och sedan klagar över ödet. Det visade sig att männen inte alls uppskattade dessa offer. Tvärtom vill de inte bredvid se en trött, driven hemmafru, med vilken det absolut inte finns något att prata om, utan en lätt och luftig prinsessa. En kvinna ska inte visa en man att hennes liv kretsar kring honom. Hon måste ha sina egna intressen, hobbyer, vänner och sin egen sociala krets. Män blir trånga med kvinnor som fängslar dem. De vill definitivt inte att en kvinnas mål är bara äktenskap, de älskar dem som inspirerar dem, stimulerar dem och har en stark kärna..

4. Hon älskar sex

Kommer du ihåg ordspråket att en kvinna ska vara en drottning offentligt och en hora i sängen? Så det uppfanns av riktiga män. Du behöver inte agera fräck och förförisk utanför husets väggar, men när du är ensam, visa din sexualitet maximalt. Män älskar kvinnor som inte tvekar att prata om vad de tycker om sex. Kvinnor som är intresserade av att prova nya saker i sängen. Och viktigast av allt, de gillar kvinnor som älskar sex med dem, det stimulerar deras ego.

5. Hon är ambitiös

En man gillar att vara en vinnare, varför han vill se en stark, målmedveten partner bredvid honom. De gillar mogna kvinnor som vet exakt vad de vill och självsäkert går mot sitt mål. De gillar dem som inte ger upp vid svårigheter, men tappert kämpar och övervinner problem. En kvinna, enligt män, borde vara en riktig partner i livet: både en medbrottsling i ett brott och en allierad i strid.

6. Hon pratar öppet om vad hon tänker på.

Du behöver inte tänka att män kommer att läsa dig och gissa vad du vill. De måste vara exakta och direkta om sina önskningar. Det här är det enklaste och snabbaste sättet att få det du behöver, utan onödigt drama och förbittring. Du behöver bara komma ihåg att varje man försöker göra sin kvinna lycklig, men ofta vet han helt enkelt inte vad som behövs för detta. Så vad väntar du på? Berätta bara för honom om det. Han kommer inte bara att göra dina drömmar till verklighet, utan han själv kommer att känna sig mer självsäker och modig..

7. Hon är riktigt glad.

Oavsett hur många problem som lurar i ditt liv, ska du inte göra hela ditt liv till ett stort problem. Män älskar att hjälpa och nedlåtande, men inte oändligt. I slutändan vill de alla vara runt en kvinna som är mer anpassad för att lösa problem snarare än att skapa dem. Bredvid en sådan kvinna känner de sig lugna och glada. Atmosfären som en kvinna skapar med sitt humör är mycket viktigt. Män är mycket medvetna om cynism och negativitet och försöker fly från dem. Tvärtom graviterar de mot kvinnor som älskar livet och uppfattar det som ett spännande spel. Vibrationer av lycka som kvinnor utstrålar är en viktig del av deras attraktivitet.

8. Hon har sitt eget sätt att titta på saker.

Förutom skönhet och sexualitet måste en kvinna verkligen vara en person. När allt kommer omkring finns det ingen man som inte vill ha en söt docka utan en intelligent, intressant samtalspartner. Män lockas otroligt av lärda kvinnor som har vissa åsikter om världshändelser, som är fria att tala om något ämne. Det inre innehållet är lika viktigt som det yttre skalet, representanter för den starka hälften av mänskligheten är övertygade.

9. Hon följer livsvärdena

Män gillar omtänksam, kärleksfull, hängiven kvinnor för vilka värme och komfort i huset är viktigt. De vill vara nära dem som värdesätter familjevärden, ärlighet och anständighet. Detta betyder inte alls att du behöver bli helig och obefläckad, men det är nödvändigt att följa åtminstone de minsta moralreglerna för att attrahera en riktig man..

10. Hon värdesätter och respekterar sin partner.

Det är ingen hemlighet att en mans självkänsla bygger på andras erkännande och först och främst hans älskade kvinna. Och om hon vet hur man berömmer, stöder och uppriktigt talar om hans meriter, kommer en man aldrig att släppa en sådan kvinna. En man vill känna sig stark, modig och framgångsrik, vill veta att han är bäst i hans kvinnas ögon. Om du vill behålla en riktig man vid din sida, lär dig därför att behandla honom med uppriktig respekt och beundran..

11. Hon lever i harmoni med sig själv

En kvinna som älskar sig själv oavsett sina egna brister kommer alltid att älskas av män. Män säger ofta att det är något sexigt med en självsäker kvinna som inte har något att göra med utseende. Förtroende är det som gör en kvinna oemotståndlig, unik. Om hon tror på sig själv kan hon förvandla vilken som helst situation till en glad händelse, hon lyser bokstavligen inifrån och det är precis vad som lockar män mest av allt..

Naturligtvis är detta bara allmänna regler, för varje man har sin egen personliga lista över nödvändiga feminina kvaliteter. Men tro mig, om du börjar följa ovanstående rekommendationer kommer du säkert att märkas av vackra män som vill ha ett långvarigt förhållande med dig..