Vilken kvinna med ett krossat hjärta vill förklara för män

Innehåll

En tidigare misslyckad romantik är inte en anledning att sluta tro på kärlek. Men hur gör det nya förhållandet mindre upprörd och håller längre? I början antyder eller säger flickan på alla möjliga sätt direkt vad hon inte vill och vad hon inte accepterar, men hör han.

Var inte som honom!

”Han” betyder den föregående. Alla hans brister gjorde henne upprörd, och kanske var det de som ledde till upplösningen, så i början är hon redo att varna för de ögonblick som kommer att skada din gemensamma lycka..

Ibland vill en tjej ha det orealistiska inte för att hennes önskningar kommer från en fantasivärld, utan för att en man helt enkelt inte kan vara den hon drömmer om, för han är helt motsatsen till bilden av hennes idealkamrat.

Var ärlig, uppriktig, verklig

Ja, hon blev bränd. Och kanske mer än en gång. Därför, i det inledande skedet av förhållandet, vill han ha fullständig sanning från partnern, oavsett vilken det kan vara. Dölj inte dina avsikter och dåliga vanor för henne. Kom ihåg att det inte finns några eviga hemligheter, förr eller senare kommer allt ut.

jag behöver din hjälp

Varje avbrott i ett förhållande är en sten i din självkänsla. Borta? Tackade inte. Välj en annan? Det betyder att jag är värre. Därför försöker många kvinnor omedelbart ingå nya relationer för att växa i sina egna ögon, i ögonen på vänner och kanske till och med den tidigare.

Men det viktigaste här är att hon letar efter din hjälp och ditt stöd, hon längtar efter att du ska göra en prinsessa ur Askungen, för att falla från tronen till golvet där linser är utspridda är mycket smärtsamt.

Och du hade äran att besvärja en ömtålig, utmattad, lidande kvinna med din ”kyss”.

Jag vill inte komma ihåg någonting

Inte alla kvinnor vill dela sina problem med sin gamla partner i ett nytt förhållande, för att de inte vill erkänna sin svaghet eller helt enkelt inte gillar att gräva i smutsig tvätt. En man bör respektera denna kvinnas ställning och inte ställa henne obehagliga frågor..

Jag vill ha lätthet i ett förhållande

Efter en upplösning vill tjejer vanligtvis ta en paus från ett seriöst förhållande och bara flirta lite. En man borde inte insistera på att leva tillsammans, det bästa händer i början.

En kvinna som blir kär kan skapa och skapa 24 timmar om dygnet. Och en man behöver inte ens göra något för detta. Tillräckligt med varma sms på morgonen, mjuka kramar vid avsked, en bukett blommor och några överraskningar. Och det är det, hon smälte.

Jag vill inte ha ansvar

Oavsett hur söt romantiken börjar och oavsett hur en man är en man i den, med tiden börjar en kvinna spela en viktig roll i ett förhållande och ta för många ansvarsområden. Och de medför, som ni vet, en ansvarsbörda..

Det är precis vad du inte vill ha i ett nytt förhållande. Jag vill att allt ska bestämmas åt dig och ibland till och med vad du ska dricka till frukost – kaffe eller te.

Det är så trevligt att vakna upp till doften av en sparsam, omtänksam man.

jag vill lära mig

Varje person kommer in i vårt liv för att lära oss en lektion, och vi letar intuitivt efter någon som kommer att ge oss ny kunskap, känslor, upplevelser.

Det är så vi växer, utvecklas och blir bättre när en person med olika intressen och möjligheter dyker upp i vårt fält..

Hjälp mig glömma

Den bästa mannen för en kvinna är den som kan skydda henne från dåligt väder, från brist på pengar, från fiender, från dåligt humör och ibland från sig själv.

Ofta går kvinnor in i nya relationer efter att ha brutit upp med bara ett specifikt mål. De vill att mannen ska skydda dem från minnen från exet, hjälpa dem att klara av önskan att vara med honom, återvända till honom, gå in i en ny relation med honom..

Ja, vanligtvis förblir sådana trollstavar inte i rollen som en älskare länge, med tiden blir de vänner som vet allt om en kvinna.

Och varför inte bara leva och njuta, varför hela tiden kräva något av andra och tänka att de ska göra vårt liv lyckligare, bekvämare, bättre? Och i allmänhet, varför vill en kvinna bevisa något för en man? Wday.ru frågade psykologen Natalia Shevtsova.

– Om du, efter avsked, vill bevisa något för ditt ex, är detta en indikator på att det fortfarande finns många påståenden, obekväma känslor, förbittringar och, troligtvis, hoppas att du fortfarande kan returnera det. Hur man förstår sig själv och förstår om ni verkligen vill förbättra det som hände, eller är det dags att förstå allt, förlåta, släppa och gå vidare? Ta ett papper och en penna, lägg åt dig en timme så att ingenting och ingen distraherar och skriv ner svaren som kommer att tänka på frågan ”Varför vill jag bevisa något för den här personen?”.

Skriv allt som kommer, även om det vid första anblicken ser ut som nonsens. När du är klar läser du igen och lyssnar på dina känslor. Tänk dig att du redan har uppnått ditt mål – du bevisade för honom vad du ville, och vad då? Finns det tillfredsställelse eller har du slösat bort din tid? Denna övning hjälper dig att stänga av autopiloten, aktivera mindfulness och börja leva med dina känslor istället för att drivas av dina känslor! Värdera dig själv och din tid!